Home
Welkom
Geschenken
Opdrachten
Cursussen
Workshops
Exposities
Contact
Workshops 2016 - 2017
Structuren met de Redispen
In deze 2 delige workshop gaan we ons verdiepen in de kunsten en de mogelijkheden van de redispen ( pennetje met vooraan een bolletje ).
Geleidelijk aan bouwen we deze letters op en zoeken verschillende mogelijkheden om deze letters toe te passen in kaarten of werken. Iedereen kan aan deze workshop deelnemen.
Zaterdag 10 september en zaterdag 1 oktober 2016
Handlettering
Ze verschijnen de laatste tijd weer meer en meer in het straatbeeld en vooral op sociale media: de mooie handgeschreven letters in verschillende stijlen. In deze workshop leren we hoe zo’n letters opgebouwd worden. Met pen, potlood en papier gaan we aan de slag. In tegenstelling tot kalligrafie, waarbij de letters in één vlotte lijn worden geschreven, wordt bij handlettering elke letter apart uitgetekend. Deze workshop is voor iedereen toegankelijk.
Zaterdag 15 oktober en zaterdag 26 november 2016
Brede kapitaaltjes
In deze workshop staan de kapitalen of hoofdletters centraal. Door variaties en bepaalde accentjes aan de kapitaaltjes aan te brengen, krijg je een volledig nieuw alfabet.
Deze workshop is voor iedereen geschikt.
Zaterdag 14 januari 2017
Werken met de Automatic Pen
In deze workshop gaan we aan het werk met de Automatic Pennen. We ontwerpen er eigen letters mee, leren penmanipulaties en zullen we er verschillende variaties mee toepassen.
Een workshop die ook voor iedereen toegankelijk is.
Zaterdag 18 februari 2017
Doosjes Deel 4
Een nieuwe reeks doosjes maken. We gaan aan het werk met papier, snijmes en vouwbeen en nog vele andere instrumenten…. Het wordt een creatieve workshop waarbij je al je inspiratie en fantasie kan botvieren. Leuke kado-doosjes om iemand te schenken of om lekker zelf bij te houden…
Het is niet noodzakelijk dat je de eerste reeks doosjes gevolgd hebt.
Zaterdag 18 maart 2017
Black & White
In deze workshop zal de keuze van de kleuren zeer eenvoudig zijn: er wordt enkel met zwart en wit gewerkt. Verschillende technieken en materialen zullen gehanteerd worden.
Deze workshop kan ook door iedereen die van letters houdt gevolgd worden.
- Zaterdag 22 april 2017
Hoe inschrijven voor deze workshops?
De lessen gaan door in Brasserie “’t Hulsenhof”, Hulseinde 21, 2200 Noorderwijk van 10 uur tot 16 uur.
De prijs per workshop bedraagt 30 €.
Inschrijven kan via mail: info@muzehofke.be of telefonisch op het nummer: 014/26.37.28 of GSM nummer: 0494/41.73.30
De inschrijving is pas geldig na het storten van een voorschot van 10 € op het nummer: BE 52 7775 9414 7409 met vermelding van jouw naam en de workshop. De overige 20 € wordt tijdens de workshop betaald.
Gelieve voor 1 juli 2016 het voorschot te storten, anders wordt de reservelijst aangesproken.
 
Een voorschot wordt niet terugbetaald, tenzij er iemand van de reservelijst kan komen of je zelf voor vervanging kan zorgen.
Bij onvoldoende inschrijvingen kan de geplande cursus/workshop verschoven worden naar andere data of worden geannuleerd. Bij annulering wordt het voorschot terugbetaald.
Design by Wim Huynen